Maeng-Ho Roskilde

KLUBBENS HISTORIE

Maeng-Ho Roskilde er en af Danmarks ældste Thaiboxing Gym og var tidligere en del af Shaolin Boxer School stiftet af Benny JakobsenHan havde klubberne Vesterbrogade, København, Olympia, Odense og Helligkorsvej, Roskilde.

Sidst nævnte Thaiboksning klub ligger fortsat i Roskilde og blev senere overtaget af Hans Emil Olesen der ændrede navn til Maeng-Ho Roskilde og stiftede en frivillig forening.

Maeng-Ho Roskilde Thaiboxing er således en forening godkendt af Roskilde Kommune og har eksisteret siden 1984.

Klubbens navn Maeng-Ho har tætte relationer til Maeng-Ho Holland som har de bedste fightere i Thaiboxing og K1, blandt andet legenden Ramon Dekker. 

Træning med verdens største fightere

Relationer og erfaringer

Træner Hans Emil Olesen har drevet foreningen i mere end 30 år og har blandt andet brugt en masse år på træning i Maeng-Ho Breda, Holland med Cor Hemmers, Luc Verheye, Ramon Dekker, Perry Ubeda, Cees Besems, Dennis Crawel og derigennem skabt et stærkt og tæt venskab og netværk i Holland hvor sporten er det højeste niveau i Europa.

Klubben har traditionelt arrangeret træningsture for junior og senior til Holland, hvor medlemmerne har mulighed for at træne med professionelle thaiboksere og møde nogle af de største fightere i verden samt opleve de største Thaiboksning events i Europa.

Hans Emil Olesen har selv været aktiv fighter og fået inspiration til undervisningen fra Maeng-Ho Breda i Holland samt trænet og studeret sporten i Thailand for at lære de bedste teknikker fra sportens hjemland.

Maeng-Ho Roskilde er i dag en international kendt thaiboksnings klub som deltager i de største Thaiboksning stævner i hele verden. Klubben har blandt andet deltaget i stævner Thailand, Australien, Europa, Rusland og USA.

Medlemmer hos Maeng-Ho Roskilde vil opleve en klub med en unik historie og atmosfære. Engagement og passion for sporten er årsagen til vores mangeårig succes.

Scroll to Top