Træning for midaldrende, der gerne vil i form igen

+40 MOTIONSHOLD

Flere og flere vil gerne holde sig i form gennem hele livet. Her er træning i Thaiboksning uden egentlig sparring eller kamp en super mulighed for dem, der gerne vil i form igen. Maeng-Ho Roskilde har de optimale træningsteknikker til både kvinder og mænd, der finder kampsport fascinerende, uden at de selv vil i kamp, men bare gerne træne sig op til en god grundform.

Vi træner grund teknikkerne i thaiboksning, som foregår på slagpuder og sandsæk. Alle kan være med og øvelserne laves i et tilpasset niveau og til hver træning vil der være nye øvelser og teknikker.

Vores instruktører sørger for at du får en sjov og god oplevelse med thaiboksning.

Holdets trænere

Tirsdagshold

Onsdagshold

Når du træner på +40 motionshold

Krav til udstyr

Når du træner thaiboksning vil du have brug for, at anskaffe følgende Thaiboksing udstyr.

Alt thaiboksning udstyr kan købes i klubben til attraktive priser.

Basic
Sjippetov
✓ Benskinner
✓ Boksehandsker
✓ Skridtbeskytter
✓ Tandbeskytter

✓ Thaishorts

Kvinder
✓ Brystbeskytter

Sponsorer

Lær fundamentet i Thaiboksning

Grundteknikker

Der tages altid hensyn til, hvor meget Thaiboksning man har lært, og træningen foregår med respekt for hinanden. Vores motto er, at vi kan lære af hinanden.

På holdene er der fokus på at lære alle grundteknikker inden for Muay Thai også omtalt som ”the Art of Eight Limbs” fordi man kan bokse, sparke, give albuer og knæ.

Vi træner følgende områder;

✓ Kondition og udholdenhed
✓ Balance og koordinering
✓ Boksning i Thaiboksning stil
✓ Albueteknikker
✓ Knæ teknikker
✓ Sparketeknikker

Læs mere om Thaiboksning her

Kom i form, find fællesskab og styrk din krop

Styrketræning uden kamp

Vores +40 motionshold har fokus på at styrke din krop igennem den traditionelle Thaiboksning træning. Øvelserne er enkelte Thaiboksning teknikker hvor du bruger hele kroppen og dine muskler.

Udbyttet er, at man kommer i langt bedre form og får et sundere liv. Desuden får du adgang til et spændende netværk af voksne mennesker. Vi har gode træningsfaciliteter og instruktører der sikrer dig en god og sjov oplevelse der gør at du har lyst til at komme igen!

Scroll to Top