Hold

Hold i Thaiboksning

Maeng-Ho Roskilde Kampkunst Forening tilbyder træninig i Thaiboksning for sjov eller hvis du vil lære det på højt niveau. I Thaiboksning er der en masse teknikker som skal trænes igen og igen. Du kommer til at lære albue, bokse, knæ og sparke teknikker som tilsammen gør Thaiboksning til en unik og ekstrem hård sport der kræver en høj fysisk grundform. Du kommer hurtigt i form ved at træne thaiboksning og bliver samtidig mere smidig.


Vi tilbyder thaiboksning træning til børn og voksne i alle aldre hvor du har mulighed for at træne thaiboksning det meste af ugen.


Nye medlemmer tilbydes altid én gratis Thaiboksning prøvetime og kan efterfølgende melde sig ind!


Prøvetime

Du er velkommen til at komme og få en gratis prøvetime, så du kan se om træningen er noget for dig. Ønser du en gratis prøvetime i Thaiboksning bedes du booke en tid via email - klik her for yderligere information.


Børnehold

Vi har Thaiboksning for børn i alderen fra 6 år op til 15 år som har mulighed for at træne og lære Thaiboksning i et godt socialt og sikkert miljø. Se træningstider her.

 

Voksenhold

Træning er for alle og uanset niveuat og køn, der tages altid hensyn til hvor meget Thaiboksning du har lært og trænes med respekt for hinanden!

Vores motto er at vi skal lære af hinanden.

Se træningstider her.


Krav Maga

Israelsk kamp og selvforsvars system.

Thaiboksning for børn og voksne
Thaiboksning for børn og voksne