Støt Maeng-Ho Roskilde

STØT ROSKILDE THAIBOXING - MAENG-HO


Roskilde Thaiboxing - Maeng-Ho er registret i Roskilde Kommune i mere end 25 år og er blevet en del af Roskildes sociale netværk, samt status som én af Danmarks ældste Thaiboxing klubber og drives ulønnet af frivillige.


Medlemmer
0-24 år : +300 på en sæson
25 og derover : +250 på en sæson


Foreningens formål er, at undervise i Thaiboxing og dets kulturelle værdier som sport og social ansvar, samt disciplin og respekt mellem børn, unge og voksne. Foreningens medlemmer er primært børn og unge i alderen 6-25 år, men foreningen tiltrækker medlemmer i alle aldre og af begge køn.


Foreningen har flere børnehold, hvor forældrene træner sammen med børnene for at skabe et tættere bånd og oplevelser imellem børn og forældre. Forældrene deltager ofte i klubbens øvrige aktiviteter.


Det overordnede formål med sponsoratet er at “gøre en forskel for børn og unge i Roskilde og omegn” igennem sociale arrangementer med sport og leg.
Thaiboxing er en unik sport, som er ny for mange, men alle kan deltage uanset køn og alder - sundhed med familien og træning af en alternativ sport for børn og unge.


Thaiboxing og dets kulturelle værdier gør en forskel for dem som træner. Sporten skaber respekt for individet, styrker selvtillid og evnen til at tage socialt ansvar, samt at hjælpe hinanden til at udvikle sig igennem sport. Thaiboxing er ikke kun en sport, men også træning i samarbejde og i at hjælpe
hinanden til at blive bedre uanset race, køn, tro og lignende. Alle træner sammen om et fælles mål - at komme i form og styrke kroppen.


Foreningen ønsker via sponsoraterne, at kunne tilbyde træningstur til Holland og tilbyde træningsfaciliteter med tidsvarende udstyr, samt afholde aktiviteter, der styrker det sociale samvær for klubbens medlemmer - især for vores børnehold.


Fremtidsplaner 2022/23 :
Diverse arrangementer for medlemmer junior/senior
Golden Thaiboxing stævner i Roskilde
Deltage til DM og andre stævner arrangeret af Dansk Thaiboxing Forbund
Deltage med juniorhold til EM og VM
Træningslejr i Holland for børneholdene i uge 42
Diplom stævner i Roskilde


Foreningen har bla. flere gange vundet DM Guld for børn og voksne og DM’s bedste Fighter, samt DM’s bedste Klub 2019.


Som sponsor kan man vælge mellem følgende “pakker” :


GULD-PAKKE :
10.000,00 kr


SØLV-PAKKE :
7500,00 kr


BRONZE-PAKKE :
5000,00 kr


Kontakt vedr. sponsorpakker :

Hans Olesen tlf.: 20 48 11 04
Sponsoransvarlig Merethe Navrsted tlf.: 30 12 92 94


Vi håber du/I vil være en del af vores spændende sponsor netværk i Roskilde


Thaiboxing - Maeng-Ho og ser frem til, at høre fra dig/jer.


Venlig hilsen


Hans Olesen                                  Merethe Navrsted