Polterabend

Polterabend for mænd eller kvinder


Polterabend er en fest dag som skal fejres på en sjov og god måde. Så søger I en alternativ oplevelse er dette stedet at lede. Bruden eller Gommen vil få en unik og spændende oplevelse spræng fyldt med action, adrealin og får flyttet nogle grænser - alting sker i sikre og trygge rammer.


Udover Thaiboksning polterabend events du finder her kan det også bruges til teambuilding, temadage, firmaevents, loge- og klubarrangementer m.m. Kontakt os og hør mere om mulighederne på telefon 20 48 11 04 eller e-mail: info@roskildethai.dk.


En sikker succes er Thaiboxing polterabend som foregår på følgende måde;

Gommen eller bruden skal bokse en Thaiboksning kamp men bliver inden kampen instrueret i teknikker og parader. Programmet varer fra 45 min. til 90 min. alt efter om venner og veninder ønsker at deltage.


Gommen eller bruden bliver iklædt Thaiboksning shorts, masseret ind i Thai olie og herefter instrureret i træningsudstyret inden træningsprogrammet starter.

Programmet starter med opvarming som er sjipning, skyggeboksning og udstræknings øvelser.


Herefter skal der øves Thaiboksning teknikker på slagpuder, dvs. bokseslag, albue, knæ, spark og kombinationer som bliver vist. Typisk trænes der 3 til 5 omgange alt efter grund form.


Når teknikkerne er indøvet grundigt skal gormen eller bruden bokse en Thaiboksning kamp på 3x2 minutter iført boksehandsker, benskinner og hjelm. Der er mulighed for at give den fuld gas med slag og spark og udføre lærte teknikker.


Hvis gormen eller bruden vinder kampen er der en flot præmie.


Uanset alder og køn kan alle deltage - prøv det hvis I vil give den ultimative oplevelse til jeres bedste ven/veninde!